Pozvedněte hraní na vyšší úroveň s 27" LED Philips

Herní monitor je všestranným displejem pro intenzivní počítačové hraní. Technologie FreeSync, rychlá obnovovací frekvence 165 Hz a doba odezvy 1 ms zajistí plynulé hraní. Téměř bezrámečkový displej s technologií Ultra Wide-Color vylepší váš pohlcující vizuální zážitek.

Evnia herní monitor Full HD LCD Philips 20842202921

 

Rychlá odezva 1 ms (MPRT) pro ostrý obraz a plynulé hraní

MPRT (doba odezvy pohybu obrazu) je intuitivnější způsob popisu doby odezvy, která přímo vyjadřuje dobu trvání od zjištění rozmazaného šumu po čisté a ostré snímky. Herní konzole Philips s 1ms MPRT efektivně odstraňuje šmouhy a rozmazání pohybu, poskytuje ostřejší a přesný obraz pro lepší herní zážitek. Nejlepší volba pro hraní napínavých her a her citlivých na trhání.

 

Herní režim SmartImage je optimalizován pro hráče

Nový herní displej společnosti Philips je vybaven uživatelským rozhraním na obrazovce umožňujícím rychlý přístup. Je speciálně vyladěno pro hráče a nabízí celou řadu možností. Režim „FPS“ (střelba z první osoby) vylepšuje tmavá témata v hrách, takže můžete lépe zahlédnout skryté předměty v temných oblastech. Režim „Závody“ přizpůsobí displej prostřednictvím kratší doby odezvy, vysoké úrovně barev a dalších úprav obrazu. Režim „RTS“ (strategie v reálném čase) nabízí speciální režim SmartFrame pro zvýraznění konkrétní oblasti a umožňuje upravit velikost i obraz. Režimy Hráč 1 a Hráč 2 umožňují uložit osobní přizpůsobená nastavení podle různých her pro zajištění nejlepšího výkonu.

 

Technologie AMD FreeSync™ Premium; plynulé hraní bez trhání a zadrhávání

Hraní her by nemělo být volbou mezi trhaným nebo rozbitým obrazem. Technologie AMD FreeSync™ Premium hráčům zprostředkovává plynulý herní zážitek bez trhání při špičkovém výkonu. Hrajte sebevědomě a bez kompromisů díky vysoké obnovovací frekvenci, kompenzaci snímků a nízké latenci.

 

Obnovovací frekvence 165 Hz pro mimořádně plynulý a nádherný obraz

Pokud hrajete intenzivně a soutěživě, potřebujete displej s mimořádně plynulým obrazem bez prodlev. Tento displej od společnosti Philips aktualizuje obrazovku až 165krát za sekundu, tedy podstatně rychleji než standardní displeje. Nižší snímková frekvence může způsobit, že vaši nepřátelé trhaně poskakují po obrazovce, čímž se z nich stávají obtížně zasáhnutelné cíle. Obnovovací frekvence 165 Hz vám poskytne právě ty důležité chybějící snímky, které zajistí, aby byly pohyby vašich protivníků mimořádně plynulé a vy jste je tak mohli snadno zasáhnout. Tento displej Philips s mimořádně nízkou odezvou vstupu bez zadrhávání představuje dokonalého herního společníka.

 

Sledování v režimu LowBlue a s technologií bez blikání nenamáhá oči

Náš režim LowBlue a technologie bez blikání byly vyvinuty tak, aby snižovaly námahu očí a únavu, kterou často způsobují dlouhé hodiny před monitorem.